Napfény Üdülőszövetkezet Teszt Pihenés

Ismerjen meg minket, váljon Ön is üdülőszövetkezeti tagunkká!

Kívül-belül megújult épületeinkkel és apartmanjainkkal szeretnénk újra népszerűvé tenni az üdülőszövetkezeti rendszert, mely az első megjelenése volt a ma oly népszerű közösségi, megosztott szolgáltatásoknak (mint az Uber, az AirBnB, a Bubi, a Lime vagy akár a MOL Limo és hosszan sorolhatnánk :) ).

Miről is szól az üdülőszövetkezeti tagság?
Egy egyszeri vásárlással üdülőszövetkezeti taggá válunk és jogot szerzünk egy általunk választott apartmanban évente adott időtartamot eltölteni. (Ne gondoljunk nagy összegre, évi egy hétre egy standard plusz erkélyes apartmannál ez egyszeri 59 ezer forint, ha egyszobás, és egyszeri 74 ezer forint, ha másfél szobás apartmant választunk.)
Ezután évente egy fenntartási díj befizetésével igénybe vehetjük a vásárolt apartmanunkat az adott időtartamra (ennek egysége hétben értendő, azaz egy hétre vagy több hétre, évente egy, vagy több alkalommal). Szintén ne gondoljunk nagy összegre, az előbb említett standard plusz erkélyes apartmannál ez 28,5 ezer forint/hét ha egyszobás, és 37 ezer forint/hét, ha másfélszobás apartmanról beszélünk! (Az egyszobás apartmanba 3 fő, a másfélszobás apartmanban 5 fő kényelmes elhelyezése lehetséges.)

Apartmantípusainkról, árainkról...

Az üdülőszövetkezet teljesen nonprofit szervezet, azaz a tagok befizetéseit teljes egészében a fenntartásra és a fejlesztésre fordítja, ennek köszönhető, hogy nagyon kedvező áron üdülhetünk a saját apartmanunkban, illetve hogy az eredményes gazdálkodásnak köszönhetően időről-időre szépítjük, fejlesztjük a teljes üdülőszövetkezetet.
(A 2019-es évben például mindhárom épületünk szigetelve lett és teljesen új megjelenést kapott, de egy napelemparkot is telepítettünk a parkolóink fölé illetve a teljes akadálymentesítés jegyében a recepciós épület is kapott egy új felvonót)

S hogy mindez ne csak leírva legyen ilyen szép és vonzó, szeretettel várjuk tesztpihenés programunkra, mellyel nálunk tölthet párjával (vagy akár családjával is) néhány napot, kipróbálva, hogy mit nyújt üdülőszövetkezetünk, s ezzel élőben is átélve és megismerve, hogy üdülőszövetkezeti tagnak lenni, üdülőszövetkezeti formában üdülni jó és nagyon kedvező árú módja akár az aktív, akár a wellness pihenésnek-kikapcsolódásnak!

Próbapihenés 3 nap/2 éjszaka, 2 személyre,
reggelivel és vacsorával mindössze 32 900 Ft-ért !Ismerje meg a Napfény Üdülőszövetkezeti tagság előnyeit, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, apartmanjainkkal. Élvezze Zalakaros minden természeti értékét és legyen ez egy életre szóló élmény kezdete!

Kollégáink a helyszínen minden kérdésére választ adnak egy rövid házbejárás keretén belül.

Ajánlatunk 2 fő felnőtt részére, 3 nap/2 éjszaka időtartamra vehető igénybe, további vendégek részére vagy hosszabbításhoz kérje egyedi ajánlatunkat!

Érvényesség: 2020.09.01-2021.02.28

Kivétel kiemelt időszakok: 2020.10.23-11.01, 2020.12.20-2021.01.03

Kizárólag hétköznapokon vehető igénybe:vasárnaptól-péntekig!

Korlátozás: Tesztpihenés ajánlatunkkal Üdülőszövetkezetünk tagjai nem élhetnek, e kedvező ajánlattal célunk Üdülőszövetkezetünk megismertetése olyanoknak, akik még nem ismerik a szövetkezeti rendszert és előnyeit!

CSOMAG TARTALMA:

Gyermekkedvezmény:
  - 0-6 éves korig ingyenes
  - 6-12 éves korig: 9.000 Ft/fő/2 éj szülőkkel közös szobában

Minden második gyermek után életkortól függetlenül 9.000 Ft felárat számolunk fel. Kiságyat, fürdetőkádat, etetőszéket térítésmentesen tudunk biztosítani, azonban pótágy elhelyezésére a szobákban nincs lehetőség!

FELÁRAK

Hosszabbítás 16 000 Ft / 2 fő / 1 éjszaka
Családi szoba felár 6 000 Ft / szoba / 2 éjszaka


A fent nevezett árak tartalmazzák a felsorolt szolgáltatásokat, valamint az ÁFA-t.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Ajánlatunk 2 fő felnőtt részére, 2 éjszaka időtartamra vehető igénybe, további vendégek részére kérje egyedi ajánlatunkat!
Csak 1 alkalommal lehet élni a teszt pihenés lehetőségével!

Idegenforgalmi adó 2020. évben: NINCS!

Parkolás díja zárt parkolóban (igény szerint) külön fizetendő: 400 Ft/éj

Az igénybevétel feltétele:

Üdülőszövetkezeti apartmanok megtekintése, házbejárás, ismertető kb. 60 perces elfoglaltág.

Amennyiben az igénybevétel feltételei nem valósulnak meg, úgy a kedvezményes ár helyett az aktuális csomagár kerül kiszámlázásra.

 Ajánlatot kérek

Illetve keresheti ajánlatkéréssel személyesen Gyurókovicsné Kóré Eszter kolléganőnket is a +36-70-310-7783-as telefonszámon!