Aura Wellness Komplex

Zalakaroson az első hely, ahol minden medencében modern, XXI. századi módszerrel - nem klórral -tisztítják a vizet, így babaúszásra is alkalmas.

Az Aura Wellness Komplex minden generáció számára önfeledt szórakozást nyújt termálvizes medencéivel, az abba beépített élményelemekkel, szaunáival, a kicsik számára gyermekpancsolóval, de olyan kiegészítő szolgáltatásokról sem feledkeztek el, mint a játszószoba, a bababarát pelenkázóval felszerelt gyermekpihenő vagy a füvesített napozótér. A tökéletes kényeztetés érdekében számtalan masszázs is rendelkezésre áll, de tavasztól őszig frissítőkkel is szolgálnak majd a füves napozótéren a felüdülni vágyók számára.

A wellness világ az alábbi szolgáltatásokkal az aktív pihenést szolgálja:

Medencék

Gyermek játszó- és pihenő szoba

Mivel a kicsik sokkal gyakrabban szeretnek tevékenységet váltani, így nem csak a medencében pancsolni órákig, a wellness területén belül kialakítottunk egy kis játszószobát is nekik. Itt játszószőnyeg, kisebb és nagyobb autók, plüssállatok, de könyvek és társasjátékok is szolgálják a kicsik és szüleik szórakozását!

Infravörös kezelés

Az infravörös hullámok, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálhatja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javulhat. A véredények kitágulhatnak, a vérnyomás csökkenhet – aktiválódat a szív és az egész keringési szervrendszer. A rövidhullámú infravörös sugárzás különlegessége, hogy a sejteket felmelegíti, de a levegőt nem.

Só-klímaterápia az egészséges légzésért!

Napjainkban óriási mértékben megnőtt az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. A környezetünkben jelen lévő káros, irritáló anyagok is allergiás, asztmás légzési nehézségeket okozhatnak. Évszázadok óta közismert a sós tengerparti levegő és a sóbányák klímájának gyógyító hatása.

Finn Szauna:

Az egészséges ember számára a szaunafürdő egyfajta kellemes jó érzést, relaxálásra való lehetőséget nyújt és felfrissülés érzését kelti mind a test, mind pedig a szellem számára. Tisztítja a bőr pórusait, méregtelenít, fájdalomcsillapító hatása van, és elősegíti sok ember mély, pihentető alvását. 6 fő részére alkalmas.
• 6 fő részére alkalmas, ajánlott hőmérséklet: 80-90 °C
• Idő: egyénenként változó, max. 1 óra

Infra Szauna:

Ezen szaunánknál lehetőség van arra, hogy mindenki saját igénye szerint beállíthassa a működéshez és a kellemes, egészséges időtöltéshez szükséges főbb paramétereket. 3 fő részére alkalmas.
• 3 fő részére alkalmas, ajánlott hőmérséklet: 30-35 °C
• Idő: max. 30 perc

Masszázs:

Különféle masszázsokat ajánlunk a frissítő svédmasszázstól a csokoládémasszázzson át az aromaolajos masszázsokig vendégeinknek.