Apartmanjaik

Üdülőszövetkezetünkben 1 és 1,5 szobás apartmanok találhatóak.
Az 1 szobás apartmanok alapterülete 31 m2, 2+1 fő kényelmét szolgálják.
A 1,5 szobás apartmanok alapterülete 40 m2, s bennük már 3+2 fő üdülhet kényelmesen úgy, hogy a plusz 1 hálószoba külön ajtóval elválasztott a nappalitól. (Mindkét apartmantípus saját loggiá-val rendelkezik, s az alapterületek a loggia teljes beszámításával értendőek). A szobákhoz természetesen személyenként 1 garnitúra ágynemű, törölköző és fürdőlepedő is jár.
Minden apartmanunkhoz tartozik loggia, így ha az időjárás is kedvez, az erkélyre kiülve csodálhatjuk a napfelkeltét vagy a naplementét, s hallgathatjuk a környék madarainak koncertjét.

Apartmanjaink felszereltségükben térnek el egymástól, három különböző felszereltségi szintű apartmant kínálunk tagjainknak:

KOMFORT PLUSZ típusú apartmanok:

Legmagasabb felszereltségű apartmanjaink
Belsőépítész tervezte belső terek, dizájn és funkcionalitás hívogató összhangja jellemzi KOMFORT PLUSZ  apartmanjainkat.
A modern, dekorfóliás bejárati ajtón belépve cipőtartós előszobafal, a mosdó, pipere- és álló fürdőszobaszekrény biztosít arról, hogy van helye az otthonról hozott holmiknak is. (A hajszárító azonban tartozéka a komfort plusz apartmanoknak).
A konyhában modern, beépített konyhaszekrény, a beépített hűtőszekrény és mosogatógép, kerámialapos tűzhely, páraelszívó, a szobákban a klíma és az LCD TV biztosítja, hogy az otthon kényelme és a luxus ily módon is ötvözhető. 
A kisgyermekes családokra is gondolva kérésre etetőszéket, babaágyat és fürdetőkádat is biztosítunk, hogy a legkisebbek se szenvedjenek hiányt semmiben a családi pihenéskor.
Külön klíma hűsíti vendégeinket a nyári napokon a nappaliban és a hálószobában is.

Komfort plusz apartman:

KOMFORT típusú apartmanok:

Legújabb, s a letisztult dizájnt kedvelők szerint a legszebb, legmodernebb apartmanjaink. Kétféle színvilággal: szürke és barna verzióban is megvalósítottuk őket, a választás az Öné!
Hasonlóan a komfort plusz apartmanokhoz, KOMFORT apartmanjaink belső terét is belsőépítész tervezte meg, felszereltségük mindössze annyival szerényebb a komfort plusz apartmanokénál, hogy itt a mikrohullámú sütő nem beépített és nincs mosogatógép, illetve hajszárító a fürdőben.
Ezen apartmanjainkba is modern dekorfóliás bejárati ajtón léphetünk be, az előszoba beépített szekrénnyel és  cipőtartóval  felszerelt, a konyhában rezsó, mikró, és hűtőszekrény mellett a kenyérpirító, vízforraló, a kávéfőző és páraelszívó is kötelező tartozék.
A fürdőszobában a mosdó, pipere- és álló fürdőszobaszekrény is található.
A nappaliban beépített klíma a tikkasztó nyári napokon adhat enyhülést. 

Komfort apartman:

STANDARD PLUSZ típusú apartmanok:

Egyszerűbb felszereltségű, de felújított fürdő- és előszobával rendelkező apartmanok, ahol a kényelem és a funkcionalitás párosul.
A bejárati ajtón belépve az előszobában beépített szekrénnyel bíró felújított előszoba és szépen berendezett nappali fogad (1,5 szobás esetén plusz 1 hálószoba), illetve dupla főzőlapos rezsóval, mikróval, kávéfőzővel és hűtőszekrénnyel felszerelt konyha s természetesen egy fürdőszoba teszi még otthonosabbá STANDARD PLUSZ felszereltségű apartmanjainkat, hogy minden tagunk számára ötvözhessük a nyaralás nyújtotta gondtalanságot a családi fészek kényelmével. 

Standard plusz apartman: